ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | OΡΚΩΜΟΣΙΕΣ| ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα fotodesmos-anthopoulos.gr. Κάθε φωτογραφία κοστίζει 3€ αν την παραλάβετε απο το καταστημά μας και 3.5€ αν την αποστείλλουμε στο χώρο σας συν τα έξοδα αποστολής. Επίσης διατίθεται και το DVD της ορκωμοσίας στην τιμή των 15€. Αν η παραγγελία ξεπερναει τα 30€ το κοστος του DVD κατεβαινει στα 10€. Αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 50€ το DVD παραλαμβανεται δωρεάν. Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικώς στο 2610-622116 ή μέσω email στο fotodesmos@hotmail.com
Όροι και διατάξεις
Ενώ οι διαχειριστές του θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν ή να τροποποιήσουν οποιοδήποτε γενικά απαράδεκτο υλικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι αδύνατη η αναθεώρηση κάθε δημοσίευσης. Γι\' αυτό αναγνωρίζετε ότι όλες οι δημοσιεύσεις που γίνονται σε αυτή την ιστοσελίδα εκφράζουν τις απόψεις και γνώμες του συγγραφέα τους και όχι του διαχειριστή ή του webmaster (εκτός από δημοσιεύσεις που έχουν γίνει από αυτούς) και άρα δεν μπορούν και καθιστούν υπεύθυνοι.

Συμφωνείτε να μην δημοσιεύσετε καταχρηστικό, άσεμνο, χυδαίο, δυσφημιστικό, μισητό, απειλητικό, σεξουαλικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που θα μπορούσε να παραβιάσει οποιονδήποτε ισχύοντα νόμο. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, διαχειριστής και οι συντονιστές του έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν κάθε περιεχόμενο σε οποιαδήποτε στιγμή τους βολεύει. Ώς χρήστης συμφωνείτε πως όποια πληροφορία δώσατε παραπάνω θαφυλαχθεί σε βάση δεδομένων. Ενώ αυτές οι πληροφορίες δεν θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεσή σας ο webmaster και ο διαχειριστής δεν μπορούν να καθιστούν υπεύθυνοι για κάθε προσπάθεια εισχώρησης που μπορεί να οδηγήσει σε έκθεση κινδύνου των δεδομένων.

υτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει πληροφορίες τοπικά στον υπολογιστή σας. υτά τα cookies εξυπηρετούν μόνο στην βελτίωση της δικής σας ευχάριστης πλοήγησης. Η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των λεπτομερειών εγγραφής και κωδικού σας.

Κάνοντας κλικ στο 'Συμφωνώ' παρακάτω αποδέχεστε την δέσμευσή σας σε αυτούς τους όρους.